סיקרט דינר 14.11.19- יוסי שיטרית

הארוחה הסודית השנייה התקיימה בלוקיישן מפתיע לא פחות שהסתתר בתוך חניון בדרום העיר. הסועדים והסועדות התייצבו במתחם "החדר הפרטי" ומיד התעטפו באווירה אותנטית שהושלמה עם פתיחים של דלעת אפויה בדבש מתובל, בצק פריך עם קרם פרש ומנת של קונפי חלמון בחמאה שרופה וגבינת גאודה מעוררי תאבון שנרקחו על ידי השף יוסי שטרית. עם התייצבותם סביב שולחן האבירים הארוך, החלו לזרום אליו מנות החלוקה הראשונות של שטרית. כולן על טהרת הגבינות והירקות המקומיים והאיכותיים שלנו. בצלחות הגדולות התארחו עגבניות שרי לחות, ארטישוק ירושלמי מצופה בדבש ופטה כבשים, כרישה אפויה בזעפרן וקראמבל גבינה כחולה, שורש סלרי אפוי בצ'ימיצ'ורי וגאודה עיזים, ספינג' פטה כבשים וטארט טאטן של בצלצלי שאלוט העלו את ההילוך. נקודת הרתיחה הגיעה עם התייצבות גלגל שווארמת הטלה הלוהט שאחז השף שטרית בעצמו, פרס את חתיכות הבשר והגיש לסועדים הנלהבים. מיד בתום המנה העיקרית עברה הארוחה למצב מסיבה בוייב מרים ותימני עם להקת הבינת' אל פנק שלימדה את כולם איך לבצע את צעדי ריקוד מסורתיים מושלמים. לטובת התרעננות מתוקה הוגשה גלידת גבינה כחולה קרירה וגלידת תפוחי אדמה הרפתקנית. למי שעוד נשאר מקום (וגם למי שלא) קינח בבסבוסה אגוזים מקורמלים. הכי ים תיכון באמצע החניון.