ארוחת בוקר בריאה ומספקת, עשירה בחלבונים וסיבים תזונתיים
הכינו מראש בסיס ירקות מאודים של בצל, כרישה ושום. לקראת ההגשה חממו במחבת אישית והוסיפו עלי תרד ומעט שמנת מתוקה, בשלו כחמש דקות ותבלו לפי הטעם. הוסיפו ביצים או חלמונים ופיסות נדיבות של גבינת גד עז, כסו ובשלו עד שהביצים מוכנות. הגישו חם לצד פוקאצ'ה טרייה וסלט עלים רענן.
גד עז 16% – גבינת עיזים בעלת מרקם שמנתי וטעם דומיננטי המחמיאה ומשתלבת נהדר עם ירקות קלויים או צלויים.