מנה טבעונית עשירה בטעמים וניחוחות שכולם אוהבים, מתאימה לכל ארוחה
השרו פרוסות טופו במרינדה איטלקית של שום, פטרוזיליה וחומץ בן יין לבן, יבשו וצפו את פרוסות הטופו בפירורי לחם וטגנו במחבת להזהבה. בשלו רוטב עגבניות ופלפלים פיקנטי במחבת אישית, הוסיפו אליה את פרוסות הטופו המצופות ובשלו עד שהן סופגות את טעמי הרוטב בדומה לשקשוקה. פזרו מעל עלי פטרוזיליה או בזיליקום קצוצים והגישו חם.
טופו – גבן איכותי של פולי סויה הנותן מענה לצריכת חלבון מן הצומח, ניטרלי בטעמו, צמיג במרקמו, ומאפשר הכנת מגוון רחב של מנות.