סלט ירקות בסגנון איטלקי קלאסי עם הפתעה בדמות קוביות טופו חמימות ומתובלות
חתכו בלוק טופו לקוביות בגודל 2 ס"מ והשרו במיץ לימון, שום כתוש וקורט פפריקה מתוקה. חתכו גס שלל ירקות כמו עגבניות, מלפפונים, בצל אדום ופלפלים צבעוניים. ערבבו את הירקות החתוכים ותבלו בשמן זית וחומץ בן-יין או מיץ לימון. סננו את קוביות הטופו, הקפיצו אותן במחבת עם מעט שמן זית עד שהן מזהיבות והוסיפו אותן לסלט. ערבבו, תקנו תיבול, הוסיפו כמה עלי בזיליקום טריים וזיתים מגולענים והגישו.
טופו – גבן איכותי של פולי סויה הנותן מענה לצריכת חלבון מן הצומח, ניטרלי בטעמו, נוח לפריסה, סופח טעמים ומאפשר הכנת מגוון רחב של מנות.