לחמנייה רכה שבמרכזה קציצה פריכה, חמה וטעימה. ביס מספק של טעמים ומרקמים
טחנו טופו עם רוטב סויה, טחינה גולמית ופירורי לחם לתערובת דביקה ואחידה, צרו מהתערובת קציצות וטגנו במחבת משומנת עד להשחמה. חצו לחמנייה רכה, על הצד התחתון מרחו מיונז טבעוני ורוטב ברביקיו, הניחו את הקציצה החמה, הוסיפו עלי חסה טריים, פרוסות עגבנייה, טבעות בצל, חמוצים וסגרו את הלחמנייה. הגישו מיד.
טופו – גבן איכותי של פולי סויה הנותן מענה לצריכת חלבון מן הצומח, ניטרלי בטעמו, נוח לפריסה, סופח טעמים ומאפשר הכנת מגוון רחב של מנות.