קלאסיקה צרפתית המחברת מתיקות חמצמצה של תפוחי עץ עם חלביות מפנקת של גבינת ברי
מרחו פרוסת לחם שאור בעלת קרום פריך בחמאה, זלפו מעט דבש ופלפל שחור גרוס, הניחו שתי פרוסות תפוח עץ דקיקות ומעל שתי פרוסות נדיבות של ברי פקאן. חממו תחת גריל את הכריך הפתוח רגע לפני ההגשה, והגישו בעיטור עלי ארוגולה טריים.
ברי פקאן 25% – היא גבינה בעלת טעם חלבי עמוק ושמנתי, ריחה עדין, צבעה שנהבי, היא משובצת שברי פקאנים ומכוסה קרום עובש לבן.