מאפה בצק פילו דקיק במילוי של גבינת עיזים ותרד
ערבבו גבינת גד-עז עם גבינת ריקוטה פרסקה וצנוברים קלויים, תבלו במלח, פלפל שחור ושום. חלטו במים רותחים עלי תרד, סננו, קצצו וערבבו אל תערובת הגבינות. הניחו שני דפי פילו על משטח העבודה, הברישו בשמן זית, מלאו במלית הגבינה, קפלו למעטפות או לגלילים והעבירו לאפייה בתנור חם עד להשחמה. הגישו חם לצד מטבל עגבניות פיקנטי.
גליל גד עז 16% – גבינת עיזים בעלת טעם דומיננטי ומרקם שמנתי ועשיר, מתאימה למאפים, כריכים ולהגשה בפלטת גבינות.
ריקוטה פרסקה 9% – בעלת מרקם המזכיר גבן גולמי וטעם נטרלי, חלבי ומעט מתקתק. היא מצוינת למריחה ולאפייה בזכות מיעוט הנוזלים.