מפגש מפתיע בין טעמה המעושן של הגבינה לפיקנטיות של הצ'ילי והלימון
רדדו בצק לפיצה, מרחו שכבה דקה של קרם פרש, הניחו מעל טבעות דקות של פלפל צ'ילי טרי ופיסות של לימון כבוש. פזרו מעל גבינת מוצרלה מעושנת מגוררת וגבינת מוצרלה מגוררת ואפו בטאבון עד שהגבינות נמסות ומשחימות. הוציאו מהתנור, פזרו מעל עלי תרד בייבי או גרגר נחלים, זלפו מעל מעט שמן זית והגישו חם.
קרם פרש 35% – קרם בטעם שמנת, מתוק ובעל ארומה חמצמצה. קרם פרש נפוץ במיוחד בעולם הקינוחים והמנות האחרונות, אך הוא גם מצוין להקרמה של מרקים, הסמכת רטבים ואיזון תבשילים כבדים.
מוצרלה מעושנת 22% – קשה יותר ממוצרלה טרייה ובעלת ניחוח מעושן מיוחד. משתלבת נפלא בכריכים, פיצות ובמגוון מאפים.
מוצרלה מגוררת 22% – גבינה חצי קשה בעלת מרקם אלסטי ייחודי המגיעה כשהיא מגוררת ומוכנה לעבודה. נהדרת לטוסטים ופיצה אך מתאימה גם לכריכים ומאפים.