משחק מרקמים, טמפרטורות וצבעים הופכים את המרק הזה לחגיגה אחת גדולה
הכינו טורטליני קטנים ממולאים בתערובת של גבינת לאבנה דרוזית, פקורינו, פטה כבשים וזעתר. אדו במעט שמן בסיר גדול בצל קצוץ, שום וכרישה. הוסיפו לסיר בטטה סגולה, בטטה כתומה וגזר חתוכים לקוביות, רוזמרין, תימין ועלה דפנה, הוסיפו ציר ירקות או מים רותחים ובשלו עד שהירקות רכים. הוציאו מהציר את עשבי התבלין וטחנו את תכולת הסיר במעבד מזון למרק חלק. תבלו במלח, פלפל ומיץ לימון ושמרו חם. בשלו את הטורטליני במים רותחים, צקו מהמרק לצלחת הגשה עמוקה, הניחו בו טורטליני ושבבי גבינת פקורינו והגישו חם.
לאבנה דרוזית 9% – גבינה רכה המופקת מיוגורט, בעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך.
גבינת פקורינו 34% – גבינה חצי קשה מחלב כבשים בסגנון איטלקי, בעלת טעם אגוזי עם עוקץ קל של חריפות חלב הכבשים. מתאימה לגירור ופריסה לשימוש במאפים, כריכים או סלטים.
פטה כבשים 20% – גבינת פטה מלוחה במרקם מחוספס, מתאימה לפריסה ולגירור.