פסטה אדומה לוהטת בהגשה מיוחדת השואבת השראה מייבוש פלפלים חריפים במרוקו
הכינו בצק פסטה טרי מתובל בפפריקה חריפה ומתוקה, רדדו את הפסטה, חיתכו אותה לרצועות ארוכות ברוחב של 5 ס"מ, הניחו במגש מרופד בקמח סמולינה, עטפו בניילון נצמד ושמרו בקירור. צלו בתנור פלפלים אדומים חריפים ומתוקים עד שקליפתם חרוכה, צננו, קלפו, חיתכו לרצועות רחבות ושימרו בצד. חממו במחבת חמאה ושמן זית, הוסיפו שום כתוש, פלפל שאטה גרוס, את רצועות הפלפלים הקלויים וציר ירקות. צמצמו את הנוזל לחצי והוסיפו גבינת פקורינו מגוררת. במקביל בשלו את רצועות הפסטה בסיר עם מים רותחים מומלחים עד לדרגת אל-דנטה. סננו והוסיפו את הפסטה למחבת יחד עם מעט ממי-הבישול ובשלו עד שהפסטה עטופה ברוטב. העבירו לצלחת הגשה, זרו מעל גבינת פקורינו מגוררת והגישו חם. להגשה יצירתית: תלו את הפסטה ואת הפלפלים על חוט, צקו מעליהם מהרוטב שבמחבת, זרו מעל גבינת פקורינו מגוררת והגישו חם.
גבינת פקורינו 34% – גבינה חצי קשה מחלב כבשים בסגנון איטלקי, בעלת טעם אגוזי עם עוקץ קל של חריפות חלב הכבשים. מתאימה לגירור ופריסה לשימוש במאפים, כריכים או סלטים.