חיבור מקסים וצבעוני בין שני מאכלי רחוב מהאהובים בישראל
בשלו ביצים קשות, קלפו, חיתכו לרבעים ושימרו בצד. צלו בתנור קוביות תפוחי אדמה או דלעת ושימרו בצד. הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדורי בצק קטנים תפוחים לעיגולים בגודל מנה אישית. מרחו ברוטב עגבניות, פזרו מעל מעט שבבי צ'ילי גרוס, קאשקבל מגוררת, זיתי קלמטה מגולענים, קוביות תפוחי אדמה או דלעת צלויים ופילה טונה משימורים, זלפו מעל מעט שמן זית והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו מהתנור, הניחו רבעי ביצים קשות, תבלו במלח ופלפל שחור גרוס, פזרו עלי כוסברה או פטרוזיליה והגישו חם עם רוטב עמבה בצד.
קאשקבל 26% – גבינה בלקנית קשה בעלת חריפות עוקצנית נעימה וטעם אופייני, המתאימה לכריכים ולאפייה.