מנה טרנדית בגרסתה הטבעונית. פיתה חמה צרובה, ממולאת בתערובת מתובלת של טופו
טגנו בשמן במחבת בצל קצוץ ושום, הוסיפו למחבת טופו מגורר ותבלינים, בשלו עד להזהבה והוסיפו פטרוזיליה קצוצה. העבירו את התערובת למעבד מזון וטחנו יחד עם צנוברים לתערובת דחוסה. מלאו בתערובת חצאי פיתות, הברישו בשמן זית וטגנו במחבת פסים עד להשחמה. הגישו בליווי סלט ירקות קצוץ וטחינה.
טופו – גבן איכותי של פולי סויה הנותן מענה לצריכת חלבון מן הצומח, ניטרלי בטעמו, נוח לפריסה, סופח טעמים ומאפשר הכנת מגוון רחב של מנות.