סגנאקי- פרוסות פטה כבשים במעטפת פירורי לחם

שילוב נהדר בין פטה רכה נמסה למעטה פירורי לחם פריך וחם. מנה נהדרת לפתיחת ארוחה חגיגית מיוחדת

בשלו בקלחת סירופ דבש מתובל בקליפת לימון מגוררת, צננו ושימרו בצד. חממו תנור לטמפרטורה של 220 מעלות. פרסו גבינת פטה כבשים לפרוסות בעובי 2 ס"מ, טבלו כל פרוסה בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם. הניחו את הפרוסות המצופות על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה והעבירו לתנור לאפייה למשך 20 דקות. הוציאו מהתנור, תבלו בפלפל שחור גרוס, זלפו מעל מסירופ הדבש, פזרו עלי תימין והגישו חם.

פטה כבשים 20% – גבינה מלוחה בעלת מרקם מתפורר מחוספס נוחה לפריסה ולגרור. הגבינה מתאימה לסלטים ולאפייה.