עוגת גבינת שמנת, רוטב פירות יער ופירות יער טריים
הכינו עוגת גבינת שמנת: ערבבו פירורי עוגיות חמאה וחמאה מומסת עם סוכר חום והדקו את התערובת לתחתית תבנית קפיצית לעוגה בקוטר 24 ס"מ. העבירו את התבנית למקפיא להתייצבות. ערבלו במיקסר גבינת שמנת ניו-יורק עם סוכר וקורנפלור, הוסיפו שמנת חמוצה ותמצית וניל והמשיכו לערבל. הוסיפו ביצים לתערובת תוך כדי ערבול, אחת לאחר השנייה, עד שהן נבלעות בבלילת הגבינה. צקו את הבלילה על בסיס הפירורים שבתבנית העוגה והעבירו לאפייה בתבנית בן-מארי בתנור שחומם לטמפרטורה של 170 מעלות למשך 80 דקות או עד שהעוגה מזהיבה, שולייה מתייצבים ומרכזה עדיין רוטט. הוציאו את העוגה מהתנור, הוציאו מתבנית הבן-מארי, צננו לטמפרטורת חדר והעבירו למקרר עד לקירור מוחלט.
בשלו בקלחת פירות יער טריים או קפואים עם סוכר, עד שהפירות מתרככים מאד. טחנו את פירות היער המבושלים עם הנוזלים במעבד מזון עד לקבלת רוטב פירות יער במרקם חלק. שננו במקרר.
חיתכו פרוסה מעוגת הגבינה, צקו מעל מרוטב פירות היער, עטרו בפירות יער טריים והגישו קר.