סיקרט דינר 07.01.20- טל כהן

לעתים קרובות אנחנו מחליטים להטיס את האורחים שלנו אל מחוזות חדשים וטעמים רחוקים במסגרת הארוחות הסודית המפתיעות שלנו.

אחרי ביקור באיטליה, גיחה ללבנון השכנה וטיול רומנטי בצרפת, הגיע גם תורם של הטעמים הסקוטים לשמח את לבם (ובטנם) של הסועדים הנרגשים, שנחתו היישר אל תוך מזקקת ויסקי דרום-תלאביבית ובשיאו של משתה סקוטי מסורתי. באמצעות התפריט שנרקח על ידי השף טל כהן, הטיול קיבל גם תוספת של מסע בזמן היישר אל המאה ה-18 עם מרק קאלן וטופ של מוצרלה ברולה, מאפה סלמון עם גבינת סטרקינו ותבשיל קאדגרי מסורתי וחמים שהכיל פתיתים, פטריות, עלי מנגולד וגבינת מנצג'ו בועטת. הלהקה הסקוטית, צלילי חמת החלילים וכוסות המתכת שהתמלאו בויסקי לעתים קרובות, צבעו את הערב בבגדים משובצים וריקודי זוגות. מיד אחריהם נכחו באירוע גם מגשים גדולים עמוסים בעוגות סברינה שמנמנות ובראשן קציפת מסקרפונה וויסקי וגם נאנטז עם קרם פרש.  עם סיום המשתה והזלילות, נחתו הסועדים בשלום בתל אביב. שבעים, שמחים, מרוצים ומצוידים במתנות תוצרת המזקקה הביתה – כי אי אפשר לחזור מטיול מסעיר בלי מזכרת.