סיקרט דינר 11.11.19- ארז קומורובסקי

ארוחת מסיק ראשון

4545 סועדים ברי מזל הגיעו לארט קלאב לכבוד הארוחה הסודית הראשונה לשנת 2019-2020. את ההאנגר האפלולי והאורבני מילאו ריחות וטעמים גליליים שנרקחו על ידי השף ארז קומרובסקי. רגע לפני החימום, הכין השף שמן זית לעיניי האורחים, שעוד ילווה את המנות במהלך הערב. לאחר מכן, הוגשו מאפי בוטיק, תפוחי אדמה ראטה בתוך גלגל גרנה פדנו, גבינת חלומי שהותכה על אבני בזלת לוהטות וכנאפה מלוחה עם ארטישוק ירושלמי, סטרקינו ומוצרלה פרסקה. בגזרת העיקריות הוגש טלה מושחת שבושל בכדי טנזיה ונח על פתיתים מתובלים וגבינת מסקרפונה ותבשיל זיתים, בשר וגבינה צלויה. את הארוחה המתיקה גלידת יוגורט עיזים ובסבוסה עם תפוזים שתובלו בשמן זית, מלבי ברולה עם ריבת עלי וורדים וערימת קרם מסקרפונה עם תפוחים צלויים ולוהטים. בין לבין הרקידה צליל דנין את האורחים, כי עם כל הכבוד לטעמים מהצפון – הפעם הגענו לאכול במועדון.