סיקרט דינר 13.01.20- גולן

הארוחה הסודית של שף גולן גורפינקל דיברה כולה על המטבח הישראלי החדש. מהו המטבח הישראלי, מאיפה הוא נולד. הערב התחיל בסיור קצר בשוק אינטימי ומעורר תיאבון שהוקם במיוחד עבור הארוחה הסודית. גבינות, בייבי ירקות, תבלינים וקטניות, דגים טריים, ויין ישראלי. 

שף גורפינקל שהוביל את הסיור סיפק הסברים כמעט רומנטיים על חומרי הגלם שסימנו כי מדובר בארוחה טרייה במיוחד. פארם טו טייבל, אם לדייק.

עם כניסת הסועדים לוילה הפרטית של מסעדת דלאל ולסלון המפואר, החל לו גם פסטיבל טעמים ססגוני במיוחד שנצבע במרק ארטישוק חמים וגבינת עיזים, קרפצ'יו סלקי גינה עם גבינת ריקוטה, ניוקי קציפת מסקרפונה רך וסלט חורפי של עלי אנדיב וגבינה כחולה. את המתח לקראת הקינוח החלה לרקום המוזיקאית שירה סלוף, מצויידת בגיטרה ומוזיקה מחממת לב.

לקינוח, גורפינקל עשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב והגיש את המיטב של קונדיטוריית דלאל: עוגת גבינה ניו יורק, טארט לימון עם קצפת מסקרפונה וחטיף שוקולד עם קרם קוקוס. נראה לנו שהיה שידוך מוצלח.