סיקרט דינר 18.12.19- מושיקו גמליאלי

גם אנחנו מתקשים להאמין, אבל הגענו כבר לארוחה הסודית ה-12 שעטפה אותנו באוכל מקומי והרבה הפתעות. במתחם אורבני וצבוע בגרפיטי שכל כך מזוהה עם האנרגיות של תל אביב, התכנסו הסועדים הסקרנים, חבושים במסכות זהובות ואווירת מסתורין.

בפנים כבר חיכה להם משתה ושולחן עמוס בלחמים טריים, סלטים רעננים ויין מבעבע לחימום והעלאת רף הסקרנות.

רגע, כבר אמרנו שמדובר בארוחה מפתיעה במיוחד? אז זהו, בזמן שהשף מושיקו גמליאלי והטבחים הנמרצים עבדו על צילחותים אחרונים, התיישב המוזיקאי אסף אמדורסקי על פסנתר כנף והעניק לסועדים הופעה אינטימית ותחושה של סלון מחבק וחמים. מיד לאחר ההופעה החלו לגשת מנות שמחברות את כל יסודות הקיום: ירוקים מעושנים עם גבינה צפתית, שורשים עם גבינת מסקרפונה מעושנת, סבלה גרנה פדנו וסלקים בטעמים של אדמה. בהמשך, צללו הסועדים למעמקי הים עם תבשיל של מפתול ופקורינו. ביבשה חיכתה להם מנה עשירה עם גבינת מנצג'ו עוקצנית. את המסע חתמה גלידה ריקוטה מעושנת עם טארט לוהט וגלידת בוראטה עם באבא רום ותפוזי דם.