סיקרט דינר 22.01.20- אבי ביטון

האווירה שבחוץ בהחלט ביטאה את ההתרגשות שהתחוללה בקרב הסועדים שהגיעו למלון קפסולות ייחודי ביום הכי קר בשנה.

קולות הגלים שהיכו מחוץ לספוט שבנמל תל אביב, בהחלט העלו את רף הציפיות לארוחה שתחמם את הלב והבטן ונדמה שאדי מרק חרירה ומקלות הלחם וגבינת גרנה פדנו בהחלט סייעו בהעלאת הטמפרטורות.

בראש שולחן המשתה שהוקף בכיסאות עץ מעוצבים – הציג את עצמו שף אבי ביטון לקול מחיאות כפיים לא פחות סוערות ממזג האוויר ועל התלהטות האווירה אנחנו בהחלט מאשימים מנת ירקות שרופים, פטה ולחם מחמצת.

לצדם הוגש בר ים עם ערימת ירוקים רעננים ויוגורט. וזו רק ההתחלה. משתה יד השף הועלה על השולחן עם שלל מנות בסגנון מרוקאי עם טאצ גורמה.

רגע לפני הסוף המתוק, עלה לואי עלי והזכיר לנו שאין כמו המזרח התיכון. וגם הכי טעים – עם קינוח של מלבי עם מרק שושנים, קרם ריקוטה ותותים.