טוסט פשוט מופלא של אייל שני

קשה לכתוב מתכון לטוסט, הרי כל ילד יודע להכין אותו ופעמים רבות גם בצורה מושלמת. אפילו אם הוא נעשה בעזרת מגהץ או פשוט על מחבת. הפריכות הזהובה בחוץ, רכותו הפנימית של הלחם המתעורר לחיים, הגבינה הנמסה הבוערת, הם המרכיבים של אוכל מושלם. ובכל זאת, הנה אחד שהוא קצת אחרת

חתכו את פאות הקרום הקשה של לחם קסטן. צרו חור בעזרת מיקד באחת מפרוסות הלחם, מרחו פרוסה אחרת בנדיבות בחמאה, פזרו מעל תערובת קוואטרו פורמאג’י, הניחו מעל פרוסות דקיקות של עגבנייה, כסו בפרוסה עם החור והדקו. שברו ביצה אל החור שבפרוסה העליונה, מרחו בחמאה את הפרוסה העליונה והעבירו לקלייה בטוסטר עד שהלחם מזהיב והביצה מוכנה. הגישו חם.

קוואטרו פורמאג’י – תערובת גבינות מעולות לאפייה והקרמה. השילוב של כל הגבינות יחד יוצר טעם מיוחד ומרקם מדויק ואהוב של גבינות נמסות ונמתחות.