טורטליני במילוי קרם שורשים וגבינת מנצ’גו

מנה הדורשת השקעה בהכנתה, אך מתגמלת בטעם עדין וניחוח נהדר

בשלו ירקות שורש לבנים כמו תפוחי אדמה, סלרי או לפת והכינו מהם קרם שורשים חלק בתוספת שמנת מתוקה וגבינת מנצ’גו מגוררת. הכינו ורדדו בצק פסטה לטורטליני, מלאו בקרם השורשים וסיגרו. חממו במחבת חמאה עם עלי מרווה ושום, בשלו את הטורטליני במים רותחים והעבירו למחבת החמה עד שהטורטליני עטופים בחמאה. העבירו לצלחת הגשה, פזרו מעל עוד גבינת מנצ’גו מגוררת והגישו חם.

מנצ’גו 34% – גבינה קשה מחלב כבשים. גבינה ספרדית קלאסית וידועה. טעמיה אגוזיים ומעט מלוחים. מומלצת להגשה בכריכים או כחלק ממגש גבינות בליווי קרקרים ופירות.