כריך ג’אבטה קלאסיקו איטלקי

שילוב קלאסי מושלם בין גבינת מוצרלה, פסטו בזיליקום רב-טעם ובשלותן של עגבניות בשיא עונתן

חצו ג’אבטה, מירחו צד אחד בחמאה וצד שני בפסטו בזיליקום, פרסו מוצרלה לפרוסות, הניחו בג’אבטה יחד עם פרוסות עגבניות בשלות, לבבות ארטישוק ועלי ארוגולה. הגישו לצד סלט עלים קטן. כריך זה ניתן להגיש גם כטוסט.

מוצרלה 22% – גבינה חצי קשה בעלת מרקם אלסטי ייחודי. נהדרת לטוסטים ופיצה אך מתאימה גם לכריכים.