כריך לה-מאנצ’ה

כריך שהוא תמצית ממיטב מטעמיה של ספרד. גבינת מנצ’גו, טורטייה אספניולה (חביתת תפוחי אדמה עבה עם תוספות יצירתיות), ופלפלי פדרון מלאי טעם

הכינו חביתה עבה (טורטייה אספניולה): ערבבו ביצים, קוביות תפוחי אדמה מבושלים, רצועות פלפלים קלויים וזיתים ואפו בתנור במגש או במחבת. חצו לחמנייה רכה או בגט, מרחו בחמאה מתובלת במעט צ’ילי גרוס, הניחו נתח נדיב מהחביתה, הוסיפו כמה פרוסות של גבינת מנצ’גו ופלפלי פדרון מטוגנים. הגישו חם לצד סלט עגבניות בשלות וצלפים.

מנצ’גו 34% – גבינה קשה מחלב כבשים. גבינה ספרדית קלאסית וידועה. טעמיה אגוזיים ומעט מלוחים. מומלצת להגשה בכריכים או כחלק ממגש גבינות בליווי קרקרים ופירות.