כריך פוקאצ’ה סטרקינו

כריך בעל פנים רך של בצק וגבינה נמסה וקרום פריך ופציח

חצו פוקאצ’ה טרייה לאורכה, מרחו במעט חמאה ופסטו של עגבניות מיובשות, פזרו מעט עלי תימין, הניחו פרוסות גבינת סטרקינו רכה, סגרו והעבירו לקלייה בטוסטר או בסלמנדרה עד שהגבינה נמסה ופני הפוקאצ’ה משחימים. הגישו חם.

סטרקינו 20% – גבינה עשירה המתאימה לאפייה ולהתכה, שתשתלב באופן מושלם במאפה או בטוסט. מיוחד לאניני טעם שמחפשים הרפתקה קולינרית קטנה.