גבינת מאנורי נהדרת כשהיא חמה. על פי רוב צורבים אותה במחבת,
אך מתכון זה משתמש בתנור על מנת לאפות אותה באחידות ולהוציא
ממנה טעמים מיוחדים
חממו תנור לטמפרטורה של c°200 ,פרסו גבינת מאנורי לפרוסות בעובי 2 ס"מ והניחו בתבניות אפייה אישיות ושמנו בשמן זית. העבירו לצלייה בתנור למשך 8 דקות. העבירו את התנור למצב גריל, חממו דבש ומרחו אותו על פני הגבינה והמשיכו בצלייה עד שהגבינה מתחילה להשחים ולבעבע. הוציאו מהתנור, תבלו בפלפל שחור ועלי תימין והגישו חם לצד פיתות קלויות. ניתן להגיש גם לצד סלט קטן של עלי ארוגולה, תאנים טריות או ענבים.