סלט בורגול קצת אחר

חיבור ממלא ומספק בין בורגול לעדשים וגבינת עיזים נהדרת

השרו ובשלו עדשים חומות במים עד לריכוך, סננו, צננו והעבירו לקערה. השרו בורגול גס במים עד לריכוך, סננו והוסיפו לקערה. הוסיפו מלפפון, פלפל צ’ילי ירוק ובצל ירוק קצוצים דק, פטרוזיליה, כוסברה ונענע קצוצים דק ואגוזי מלך, שקדים וזרעי דלעת קלויים. תבלו במלח, סומאק, מיץ לימון ושמן זית וערבבו בעדינות. העבירו את הסלט לצלחת הגשה, הניחו מעל מטבעות גבינת עיזים והגישו כשלצדו פיתות טריות.

מטבעות עיזים 22% – גבן עיזים איכותי בעל טעם עדין, קרוץ למטבעות אחידות נוחות ומוכנות לשימוש.