פילה אנטיאס עם ניוקי ודלעת בקרמל תפוזי דם וגבינת פטה עיזים

מנת דג פשוטה להכנה, אך שילוב טעמי הדלעת המתקתקים ומליחות גבינת הפטה הופכת אותה למנה מיוחדת ויוצאת דופן

טגנו במחבת קוביות דלעת בקרמל תפוזי דם עם נגיעת צ’ילי. בשלו בסיר ניוקי תפוחי אדמה, סננו והוסיפו למחבת. הקפיצו יחד עד שהניוקי משחימים קלות ויעטפו בקרמל, העבירו לצלחת הגשה, הניחו מעל פילה דג אינטיאס צרוב, עטרו בגבינת פטה עיזים מפוררת ונבטי חמנייה. זלפו מעט שמן זית ומלח ים והגישו חם.

פטה עיזים 20% – גבינה מלוחה המיוצרת בשיטה מסורתית כנהוג ביוון, בעלת ארומה נהדרת וטעם מלא וייחודי. מרקם הגבינה הופך אותה למצוינת לגירור וכתוספת לסלטים ומאפים.