פיצה בטעמים עדינים שתהפוך כל ארוחת פיצה לארוחת גורמה
הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. קלפו בטטה ופרסו לפרוסות דקות מאד, הניחו על מגש מרופד בנייר אפייה, תבלו בשמן זית עדין, מלח ומעט אגוז מוסקט, אפו בתנור חם עד לריכוך והשחמה קלה, הוציאו והניחו בצד. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו שכבה דקה של רוטב ביאנקה על הבצק, תבלו במלח ופלפל שחור גרוס, הניחו מעל פרוסות בטטה צלויות, הניחו בין פרוסות הבטטה מספר עלי מרווה, פזרו פתיתי מוצרלה והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו, פזרו מעל עלי ארוגולה צעירים והגישו חם.