פיצה לחובבי החריף והלשון הלוהטת
הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו שכבה דקה של רוטב ביאנקה על הבצק, הניחו עליו טבעות פלפל אדום וירוק חריפים, טבעות של בצל אדום וקרעי עגבניות מיובשות. תבלו במלח ופתיתי צ’ילי יבש ופזרו מעל מוצרלה מגוררת. העבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו, זלפו מעט שמן זית, הניחו מעל עלי ארוגולה והגישו חם.
רוטב ביאנקה – רוטב בסיס לפיצה לבנה.
עשוי מריקוטה בתוספת גבינת פקורינו. לפני האפייה מרקמו רך, למריחה נוחה וקלה על הפיצה ולאחריה מתייצב.
מוצרלה בלוק לפיצה 22% – גבינה מיוחדת לפיצות. מוצרלה חצי קשה בסגנון איטלקי, מתאימה לגירור.