פיצה סטרקינו וברוקולי

פיצה עדינה שנותנת במה לשילוב הטעמים של סטרקינו מותכת וברוקולי

הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו בסיס לרוטב שמנת, פזרו עלי בזיליקום ומעליהם פרוסות גבינת סטרקינו. הניחו מעל לגבינה פרחי ברוקולי חלוטים, צקו שמן זית ותבלו במלח, שום גבישי, עלי תימין ומעט פתיתי צ’ילי יבש. פזרו מעל שבבי גרנה פדנו והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו והגישו חם.

בסיס לרוטב שמנת 28% – בסיס להכנת רוטב שמנת לפסטה או כבסיס לפשטידות וקישים. מסמיך במהירות, לקלות ונוחות עבודה במטבח.

סטרקינו 20% – גבינה עשירה המתאימה לאפייה ולהתכה, שתשתלב באופן מושלם במאפה או בטוסט מיוחד לאניני טעם שמחפשים הרפתקה קולינרית קטנה.

שבבי גרנה פדנו 29% – שבבי גבינה איטלקית אמיתית, טעמה עשיר עם רמיזות מתקתקות.