פיצה קוואטרו של אייל שני

בצק מעולה, רוטב משובח ותערובת של ארבע גבינות

הכינו בצק לפיצה אלטליו והניחו להתפחה. בשלו רוטב מעגבניות שרי, שום, פלפל חריף, מלח ושמן זית, סננו ושמרו בצד. שמנו בשמן זית תבנית פיצה בעלת שוליים, רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק והניחו בתבנית. מרחו את הבצק ברוטב העגבניות, פזרו מעל תערובת קוואטרו פורמאג’י כך שתכסה בשכבה דקיקה ואחידה את הרוטב והעבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו מהתנור והגישו חם.

קוואטרו פורמאג’י – תערובת גבינות מעולות לאפייה והקרמה. השילוב של כל הגבינות יחד יוצר טעם מיוחד ומרקם מדויק ואהוב של גבינות נמסות ונמתחות.