פיצה Double Fun

פיצה מפנקת במיוחד עם נגיסי בייבי מוצרלה בשוליים

הכינו בצק לפיצה והניחו להתפחה. רדדו כדור בצק תפוח לעיגול בצק, מרחו את מרכזו ברוטב עגבניות, אך השאירו שוליים של 5 ס”מ ללא רוטב. הניחו בהיקף השוליים כדורי מוצרלה בייבי, סגרו והדקו מעליהם את שולי הבצק. פזרו מעל לרוטב העגבניות שבמרכז הבצק גבינת מוצרלה מגוררת, הניחו מעליה פילה אנשובי ושמניות לבבות ארטישוק, פזרו עלי תימין, תבלו במלח ופלפל שחור והברישו בשמן זית את שולי הבצק. העבירו לאפייה בטאבון או תנור לוהט. הוציאו מהתנור, פזרו פיסות גבינת פקורינו והגישו חם.

מוצרלה בייבי 18% – כדורים קטנטנים של מוצרלה טרייה. הגודל המיוחד הופך אותם נוחים גם להגשה במנות פתיח, פסטות או סלטים.

מוצרלה בלוק לפיצה 22% – גבינה מיוחדת לפיצות. מוצרלה חצי קשה בסגנון איטלקי, מתאימה לגירור.

גבינת פקורינו 34% – גבינה חצי קשה מחלב כבשים בסגנון איטלקי, בעלת טעם אגוזי עם עוקץ קל של חריפות חלב הכבשים. מתאימה לגירור ופריסה לשימוש במאפים, כריכים או סלטים.