ארנצי'ני סלק במילוי גבינת סטרקינו וגבינה כחולה עם מטבל עגבניות טריות ופסטו

כדורי אורז פריכים וזהובים עם פנים של גבינה כחולה נמסה בטעמים עזים אופייניים

גררו עגבניות בשלות, תבלו במעט שמן זית ושימרו בקירור. הכינו פסטו מבזיליקום, שמן זית, צנוברים, שום וגבינת גרנה פדנו מגוררת ושימרו בקירור. בשלו ריזוטו קלאסי, הסירו מהכיריים, ערבבו אליו סלק מבושל מגורר, גבינת סטרקינו מגוררת וחמאה וצננו. גלגלו מהריזוטו הקר כדורים קטנים והכניסו למרכז כל אחד מהם פירורי גבינה כחולה. צפו בקמח, ביצה ופירורי לחם וטגנו בשמן עד שהכדורים מזהיבים והגבינה מותכת. הניחו את כדורי הארנצ'יני החמים על מטבל העגבניות והפסטו, גררו מעל גבינת גרנה פדנו והגישו מיד.

גרנה פדנו 29% – גבינה איטלקית איכותית. טעמה עשיר וארומטי עם רמיזות מתקתקות. בזכות מרקמה המיוחד היא מתאימה ליצירת שבבים בגדלים שונים. הגבינה מצוינת כתוספת למאפים, סלטים ופסטות.

סטרקינו 20% – גבינה עשירה המתאימה לאפייה ולהתכה, שתשתלב באופן מושלם במאפה או בטוסט מיוחד לאניני טעם שמחפשים הרפתקה קולינרית קטנה.

גבינה כחולה 29% – גבינה כחולה מדנמרק באיכות גבוהה ביותר, בעלת טעם מאופיין וברור עם נגיעת חריפות עוקצנית וארומטית ובמרקם קרמי. מתאימה לכריכים, מאפים ופסטה.