בייגל אבוקדו, חביתה, עגבניות, צנוניות ורוטב הולנדייז

ערבבו לממרח אבוקדו בשל, בצל סגול קצוץ, ביצה קשה, מלח, פלפל שחור גרוס וכמה טיפות רוטב טבסקו. חצו בייגל אמריקאי לרוחבו וקלו את שני החצאים בגריל או במחבת פסים. מרחו חצי בייגל בממרח אבוקדו, הניחו מעל פרוסות דקות של עגבנייה ופרוסות דקיקות של צנונית והניחו מעל חביתה מועשרת בגבינת גרנה פדנו מגוררת או ביצה עלומה. חממו רוטב הולנדייז וצקו בנדיבות מעל לחביתה או לביצה העלומה. הניחו בצלחת הגשה לצד חצי הבייגל הקלוי השני והגישו מיד.