ברולה של גבינת קממבר צאן עם סלט עלים ורימון

חוויה יוצאת דופן של גבינה רכה וקרמית ושכבת ברולה פציחה

ערבבו סלט עלים ירוקים טריים של חסה, מיזונה ועולש, הוסיפו נבטי אלפלפא, גרגירי רימון וצנוברים קלויים, תבלו בוויניגרט הדרים והניחו בצלחת סלט. הסירו את קליפתה העליונה של גבינת קממבר צאן, פזרו מעל לגבינה החשופה סוכר חום בהיר וצרבו בעזרת מבער את גרגירי הסוכר עד לקבלת שכבת קרמל. הניחו את הגבינה הצרובה מעל לסלט, עטרו בגרגירי רימון נוספים והגישו לצד בגט טרי או קרקר דגנים.

קממבר צאן 25% – גבינה בשלה בסגנון צרפתי במעטפת עובש לבן.