גאלט בצק עלים, עגבניות, חצילים ומוצרלה פרסקה

חממו טאבון לטמפרטורה של 200 מעלות. רדדו בצק עלים לעיגול גדול, הניחו על הבצק, עד למרחק של חמישה ס"מ מהשוליים שכבת פרוסות דקות של עגבנייה, מעליה שכבת פרוסות דקות של חצילים קלויים ומעליה שכבת פרוסות דקות של מוצרלה פרסקה. תבלו בין השכבות במלח, פלפל שחור גרוס, מעט שמן זית ועלי אורגנו. קפלו את שולי עיגול הבצק מעל לשכבות לכיוון מרכז הבצק. שולי הבצק אינם אמורים לכסות לגמרי את המלית. הברישו את שולי הבצק בביצה טרופה, פזרו מעל שומשום וקצח והעבירו לאפייה בטאבון עד שהבצק משחים והגבינה מבעבעת. הוציאו מהטאבון, המתינו כשתי דקות והגישו חם.