גבינת מאנורי צרובה במחבת פסים מוגשת עם שרי צבעוניות, פסטו עשבי תיבול וצנוברים קלויים

קצצו במעבד מזון פטרוזיליה, כוסברה ומעט נענע יחד עם צנוברים קלויים, קליפת לימון ומיץ לימון, מעט צ'ילי וסומאק. זלפו תוך כדי פעולת מעבד המזון שמן זית עד לקבלת פסטו עשבי תיבול בסמיכות בינונית. חצו עגבניות שרי צבעוניות וחיתכו בצל סגול לרצועות דקיקות. תבלו את העגבניות והבצל בפסטו עשבי התיבול והניחו בצד. חיתכו גבינת מנורי לפרוסות בעובי 2 ס"מ, חממו מחבת פסים ושמנו קלות, צרבו את פרוסות גבינת המנורי עד לקבלת פסי צריבה יפים משני צדי הפרוסות. הניח את הגבינה הצרובה על צלחת הגשה, הגישו לצידה מסלט העגבניות, עטרו בצנוברים קלויים והגישו כשהגבינה עדיין חמה.