זיווה מתוקה

מאפה בצק פילאס במלית גבינת ריקוטה ונוטלה, מוגש עם פינוקים קטנים

ערבבו גבינת ריקוטה פרסקה עם גבינת שמנת וממרח נוטלה ופירורי עוגיות חמאה. מלאו בצק פילאס במלית, גלגלו לרולדה והניחו בצורת פרסה בתבנית אפייה. הברישו בביצה, פזרו שומשום ואפו בתנור עד להשחמה. הגישו חם לצד פירות טריים, סירופ מייפל וקצפת קלילה מומתקת באבקת סוכר.

ריקוטה פרסקה 9% – בעלת מרקם המזכיר גבן גולמי וטעם נטרלי, חלבי ומעט מתקתק. היא מצוינת למריחה ולאפייה בזכות מיעוט הנוזלים.