ערבבו חמאה רכה עם פטרוזיליה, שמיר ושום קצוצים. תבלו את החמאה במלח ופלפל שחור גרוס. חצו פרעצל לרוחבו ומרחו על שני החצאים מחמאת העשבים. מירחו מעל לחמאה שכבה דקיקה של חרדל דיז'ון חלק. הניחו מעל מחצית אחת של הפרעצל פרוסות צ'דר וטבעות פלפל חלפיניו כבושות. הניחו מעל את מחצית הפרעצל השנייה. העבירו את הפרעצל מתחת לסלמנדר או תחת גריל התנור, קלו שתי דקות, הוציאו את הפרעצל, מרחו מעל בחמאת העשבים והשיבו את הפרעצל להמשך קלייה, עד שגבינת הצ'דר הותכה. הוציאו והגישו חם.