קינוח מרשים של שכבות עוגת לימון, קרם מסקרפונה, אפרסקים בשיא עונתם ושטרוייזל פריך
הכינו עוגת לימון: חממו תנור לטמפרטורה של 170 מעלות ושמנו תבנית בקוטר 24 ס"מ. ערבבו בקערת מיקסר מצויד בוו גיטרה סוכר, חמאה, וקליפת לימון מגוררת עד לקבלת תערובת תפוחה בהירה. הוסיפו לתערובת ביצים, תוך כדי ערבוב, אחת אחר השנייה. הוסיפו מיץ לימון, קורט מלח וקמח מנופה. צקו את התערובת לתבנית ואפו 40 דקות עד שהעוגה תפוחה ושחומה. צננו ופרסו לפרוסות של 2 ס"מ. הקציפו קרם מסקרפונה עם מעט שמנת מתוקה, העבירו לשקית זילוף ושימרו בקירור עד לשימוש. חיתכו אפרסקים בשלים לפרוסות, ערבבו עם סוכר ולימון והניחו להם לספוג טעמים. הכינו שטרוייזל: ערבבו במיקסר סוכר, קמח ושקדים מולבנים, הוסיפו קוביות חמאה קרה וערבבו עד לקבלת תערובת פירורית. שטחו את הפירורים על תבנית אפייה ואפו בתנור בחום של 180 מעלות עד שהפירורים מזהיבים. הניחו בתחתית כלי הגשה גדול ושקוף חצי מפרסות העוגה, הניחו מעל חצי מכמות האפרסקים והנוזל שלהם, הניחו מעל שכבת שטרוייזל ומעל שכבת קרם מסקרפונה וחיזרו שוב על סדר השכבות. סיימו בעיטור שטרוייזל. העבירו את הטרייפל למקרר, הגישו ישירות לצלחות הגשה בעזרת כף גדולה.
קרם מסקרפונה 38% – קרם מוכן להגשה על בסיס מסקרפונה משובחת, איזון מדויק של סוכר וזרעי וניל איכותיים, ומרקם שמנתי ויציב. בסיס מוכן לכל קינוח.