כנאפה של אייל שני

תענוג פריך מתוק מלוח

הכינו סירופ סוכר מתובל במעט מיץ לימון ושימרו בצד. חממו תנור לחום של 220 מעלות במצב גריל. ערבבו אטריות קדאיף עם חמאה רכה והניחו אותן בשכבה אחת על בסיסה של מחבת המתאימה לאפייה בתנור. פזרו מעל לאטריות תערובת גבינות קוואטרו פורמאג'י. הניחו את המחבת מעל להבה נמוכה-בינונית וטגנו באיטיות עד להזהבה של תחתית שכבת האטריות. העבירו את המחבת לתנור ואפו עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. הוציאו מהתנור, הפכו על צלחת הגשה רחבה כשצד האטריות פונה מעלה. צקו מעל בנדיבות מהסירופ והגישו חם.

קוואטרו פורמאג'י – תערובת גבינות מעולות לאפייה והקרמה. השילוב של כל הגבינות יחד יוצר טעם מיוחד ומרקם מדויק ואהוב של גבינות נמסות ונמתחות.