כריך כל-טוב

הגבינה הצפתית שבכריך הופכת אותו למיוחד ועשיר, אך דל שומן, ובתוספת של ירקות שונים הוא הארוחה המושלמת לשוחרי הבריאות

מירחו בנדיבות על פרוסת לחם דגנים פסטו עשבי תיבול, הניחו פרוסות של גבינה צפתית רכה, הניחו מעליה פרוסות של דלורית צלויה, עלי כוסברה או פטרוזיליה, ופרוסות דקיקות של צנונית. פזרו מעט צנוברים, זלפו מעט שמן זית ומלח ים והגישו.

צפתית רכה 5% – גבינה ישראלית במרקם חלק, נוחה לפריסה, בעלת טעם חלבי נעים ומתקתק. היא מתאימה במיוחד להכנת כריכים ומשתלבת נהדר עם ירקות טריים ועשבי תיבול.