כריך עם לביבות קישוא וריקוטה סלטה

כריך מלא כל טוב המתאים לפתיחת היום או לצהריים על הדרך

ערבבו יחד ריקוטה סלטה מגוררת, קישוא מגורר, קליפת לימון מגוררת, ביצה, מעט קמח חומוס ופטרוזיליה קצוצה. תבלו במלח ופלפל שחור ועצבו ללביבות. טגנו במחבת במעט שמן או מירחו אותן במעט שמן ואפו בתנור. הניחו אותן בתוך בגט חצוי מרוח בבולגרית למריחה עם פרוסות עגבנייה בשלה, פרוסות מלפפון כבוש, לקט עלים טריים והגישו. להרפתקנים, הוסיפו נגיעה של סחוג ירוק.

ריקוטה סלטה 14% – גבינה קשה, מלוחה, מושלמת לגרור. מתאימה כתוספת למאפים, פסטה וסלטים.

בולגרית למריחה 10% – גבינה מלוחה למריחה המאפשרת ליהנות מטעמה של הגבינה הבולגרית כממרח לכריכים או כחלק ממלית חלקה בתוך מגוון מאפים. מצטיינת בטעם עשיר ומרקם נימוח.