כריך קרואסון בוקר עם קאשקבל

פינוק מפתיע לארוחת בוקר

שדרגו קרואסון חמאה לארוחת בוקר מפנקת. חצו לאורכו את הקרואסון, הניחו בתוכו פרוסות גבינת קאשקבל, פזרו מעט פתיתי צ'ילי יבש, העבירו לתנור חם עד שהגבינה נמסה קלות. הוציאו מהתנור, הוסיפו פרוסות דקיקות של עגבנייה וצנונית, פרוסות דקיקות של חציל קלוי, עלי בזיליקום וארוגולה ופרוסות ביצה קשה. תבלו בפלפל שחור גרוס והגישו חמים בליווי זיתים מתובלים בסגנון בלקני.

קאשקבל 26% – גבינה קשה בעלת חריפות עוקצנית נעימה וטעם אופייני, המתאימה לשימוש בכריכים, אפייה או הקרמה.