לבבות ארטישוק פריכים עם מטבל יוגורט

מנה פשוטה להכנה המבוססת על חומרי גלם משובחים 

ערבבו יוגורט יווני עם גבינת פקורינו מגוררת, כף מיונז משובח, מעט פפריקה מעושנת, שום כתוש, עירית קצוצה וקליפת לימון מגוררת, תבלו ושימרו את המטבל בקירור. חתכו לרבעים לבבות ארטישוק מאיכות משובחת, הכינו בלילת טמפורה, טבלו את הרבעים בטמפורה וטגנו בשמן עמוק עד לפריכות. הגישו חם לצד המטבל הקר.

יוגורט יווני 10% – יוגורט סמיך ועשיר במרקם חלק וקטיפתי וטעם מעודן ושמנתי. נהדר בתוספת פירות או ירקות טריים.

גבינת פקורינו 34% – גבינה חצי קשה מחלב כבשים בסגנון איטלקי, בעלת טעם אגוזי עם עוקץ קל של חריפות חלב הכבשים. מתאימה לגירור ופריסה לשימוש במאפים, כריכים או סלטים.