לביבות קישואים יווניות (קולוקיטוקפטדס) וגבינת מאנורי בהשראת אוטולנגי

המאנורי מושלמת למנה זו, היא עדינה בטעמה ואינה משתלטת במליחות
מוגזמת על הטעמים הטריים של הקישואים, היא מתרככת אך אינה נמסה
בזמן הטיגון, היא משתלבת נהדר עם הטעמים הלימוניים והשום, ורוטב
היוגורט העשיר מחמיא ללביבות אלו

ערבבו בקערה יוגורט יווני עם עלי כוסברה קצוצים, קורט הל טחון, מיץ וקליפה מגוררת של לימון, מלח ופלפל שחור לרוטב אחיד ושימרו במקרר עד להגשה. גררו קישואים, הניחו במסננת, המליחו והניחו להם להגיר נוזלים למשך 10 דקות. סחטו את הקישואים והעבירו לקערה. הוסיפו שום כתוש, קליפת לימון מגוררת, קמח תופח, ביצים טרופות, גרגירי כוסברה טחונים והל טחון. תבלו במלח ופלפל שחור וערבבו לתערובת אחידה. הוסיפו גבינת מאנורי מפוררת וערבבו שוב בעדינות. חממו במחבת בעלת שוליים שמן לטיגון חצי עמוק, העבירו כף מתערובת הקישואים למחבת,
4 לביבות בכל פעם, שטחו מעט וטגנו 3 דקות מכל צד. הוציאו, ספגו את עודפי השמן והגישו חם יחד עם מטבל היוגורט הצונן.