לחם קופים מתובל בשום וגבינת פקורינו

מאפה מפנק שנאכל בדרך מיוחדת של תלישת כדורי בצק שמרים שנאפו יחד

הכינו בצק שמרים עשיר מתובל בשום, עלי תימין וגבינת פקורינו. לאחר התפיחה, גלגלו מהבצק כדורים בקוטר 3 ס"מ והניחו אותם אחד על השני בשכבות בתוך תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה. התפיחו, הברישו בביצה טרופה ואפו בתנור חם עד להשחמה. הגישו בטמפרטורת חדר לצד מטבל יוגורט כבשים ועירית וממרח גבינת שמנת וזיתים.

גבינת פקורינו 34% – גבינה חצי קשה מחלב כבשים בסגנון איטלקי, בעלת טעם אגוזי עם עוקץ קל של חריפות חלב הכבשים. מתאימה לגירור ופריסה לשימוש במאפים, כריכים או סלטים.