לחם קפונטה

לחם כפרי נהדר שבו משובצים חצילים, עגבניות וגבינת עיזים

לושו במיקסר בצק שמרים ללחם העשוי מקמח מלא וקמח שיפון. הוסיפו לבצק בסיבוב האחרון של הלישה מטבעות עיזים, קוביות חצילים קלויות, פיסות של עגבניות מיובשות, עלי תימין וטבעות זיתי קלמטה. אפו את הלחם בתנור עד שהוא שחום והקרום שלו פריך. הגישו לצד סלסה וורדה ועגבניות בשלות מרוסקות, מתובלות בשמן זית.

מטבעות עיזים 22% – גבן עיזים איכותי בעל טעם עדין, קרוץ למטבעות אחידות נוחות ומוכנות לשימוש.