פתיח ממזרי עמוס בטעמים, שאפשר לתבל ולהגיש בווריאציה שונה בכל פעם
הכניסו לצנצנת זכוכית כדורי מוצרלה בייבי, שיני שום קלופות ועלי אורגנו טריים. תבלו שמן זית, מלח, גרגירי פלפל שחור, גרגירי כוסברה ושבבי פלפל שאטה חריף. צקו את השמן עם התבלינים לצנצנת הזכוכית עד כדי כיסוי המרכיבים שבצנצנת והניחו ליומיים במקרר על מנת שכדורי המוצרלה יספגו את הטעמים. הגישו את כדורי המוצרלה המתובלים על קרוסטיני, או על שיפוד עץ קטן בשילוב ירקות שונים, או בסלט עלי חסה פריכים וקרוטונים.
מוצרלה בייבי 18% – כדורים קטנטנים של מוצרלה טרייה. הגודל המיוחד הופך אותם נוחים להגשה במנות פתיח, פסטות או סלטים.