פרסו שום לפרוסות דקות וקצצו תרד לרצועות דקות ללא הגבעולים הקשים. במחבת גדולה טגנו את השום בשמן זית במשך דקה. הוסיפו את התרד הקצוץ, וטגנו תוך כדי ערבוב במשך 3-4 דקות. קצצו דק מעט בזיליקום והוסיפו למחבת. הוסיפו שמנת מתוקה, מלח ופלפל ובשלו על להבה נמוכה 10-15 דקות להסמכה. שברו שתי ביצים אל הרוטב, הניחו בין הביצים רבעי לבבות ארטישוק ושברי גבינה כחולה ובשלו רק עד שהחלבון משנה את צבעו ללבן. פזרו מעט פלפל שחור גרוס מעל והגישו חם.